coaching in zelfsturing

Over Coach House

Home / Over Coach House
Persoonlijke ontwikkeling is... je ogen, oren en hart openstellen~- Jolande van Driel -Source: coach voor mens en organisatie | eigenaar Coach House

Foto Over Coach House_www.coachhouse.nl_zonlicht in gebouw

Practice what you preach. Dat is wat ik binnen Coach House doe als coach. Want of je nu CEO bent, medewerker, ondernemer of coach, welke rol je ook hebt of ambieert, je bent allereerst mens. Een mens die een rol vervult. Of meerdere. En wil je als mens verder komen in het leven, in die rol of juist in een andere, dan is persoonlijke ontwikkeling onontbeerlijk.

Zo werkt het uiteraard ook voor mij als coach. En ontwikkelt Coach House automatisch met mij mee waardoor ik kan meebewegen in de veranderingen waar organisaties, medewerkers en leidinggevenden vandaag de dag voor staan. 

Coach House: aan huis, in huis

Met Coach House stel ik niet alleen mijn ogen, oren en hart open, maar ook mijn huis. Met mijn praktijk aan huis bied ik je een veilige plek waar je je thuis kunt voelen, zodat je met een open vizier naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken. En je je dus (weer) meer kunt thuisvoelen bij jezelf, de basis om je als mens verder te ontwikkelen.
Daarnaast geef ik ook coaching ‘in house’, in huis bij jou in het bedrijf of op een locatie naar keuze. Zeker als ik meerdere mensen binnen een bedrijf coach of train, plan ik het graag voor iedereen zo efficiënt mogelijk en reserveer ik bij voorkeur een vergaderruimte bij jou op kantoor.

Coach House: hoe het werkt

Bij Coach House bepalen jij en ik allereerst je doel. Waarom wil je gecoacht worden en hoe kan ik als coach jou daar het beste bij helpen? Door dit als uitgangspunt te nemen en je ambitie of probleem te benaderen vanuit diverse invalshoeken, komen we tot de kern van wat jij wilt bereiken. Vandaar uit help ik je ontdekken op welke manier jij van nature leiding geeft aan je leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Om dit te doen, starten we met een van de drie professionele testen waar ik mee werk. Uit die test blijkt wat je zg. natuurlijke leiderschapsstijl is, jouw persoonlijke kracht in het leven. Een kracht die naarmate je die verder ontwikkelt, jou als mens gaat helpen om problemen of uitdagingen het hoofd te bieden en ambities waar te maken.

De invalshoeken van waaruit wij samen naar je problemen en ambities kijken, zijn:

  • wie jij bent
  • wat jij wilt
  • waarom je doet wat je doet
  • je relatie
  • je werk
  • je carrière en
  • de organisatie waarin je werkt

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Maak een afspraak