coaching in zelfsturing

Over mij

Home / Over mij
Zelf doen waren als kind niet voor niets mijn eerste woordjes~- Jolande van Driel -Source: coach voor mens en organisatie | eigenaar Coach House

profielfoto Jolande van Driel_Coach in zelfsturend leiderschap | Coach House

– Jolande van Driel –

Mijn visie

Mijn overtuiging is dat we als maatschappij alleen duurzaam kunnen groeien als wij ons als mens in die maatschappij blijven ontwikkelen. Ik vind het daarom ieders maatschappelijke verantwoordelijkheid om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Waarom ik doe wat ik doe

Pas als je jezelf persoonlijk blijft ontwikkelen, kun je andere mensen de kracht en de motivatie geven dit ook te doen. Met dit zg. doorgeef-principe kunnen we onszelf en de wereld om ons heen echt tot bloei laten komen. Steeds als ik merk dat me dat lukt, al is het op micro-niveau, besef ik weer dat dat de reden is waarom ik doe wat ik doe in het leven.

Mijn missie

Mijn ultieme streven is dat iedereen dit voorbeeld volgt, zodat we deze maatschappelijke verantwoordelijkheid daadwerkelijk sámen dragen. En gáán dragen.

Eigen verantwoordelijkheid in iedere levensfase

Voordat ik Coach House begon, heb ik 15 jaar gewerkt als psycholoog, coach en trainer bij een eerstelijns psychologenpraktijk in Het Gooi en in mijn vorige praktijk in Amsterdam. In de 20 jaar dat ik mensen begeleid en coach heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat we veel uitdagingen in het leven kunnen relateren aan de levensfase waarin wij ons bevinden.

Levensfasen komen tot uiting in ons werk, in onze gezondheid en onze relaties. De kunst is om steeds zelf aan het roer te blijven en je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je ontwikkeling, ongeacht de fase waarin je zit. Of beter gezegd: in iedere levensfase waarin je zit, zodat je als een evenwichtig mens kunt blijven meegroeien naar je volgende fase. Dat is precies wat ik doe om dagelijks anderen de kracht en de motivatie te geven dat ook te doen. Wie weet jou ook wel.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Maak een afspraak